Clabots Bart weet als technieker van industriële machines uit Zemst als geen ander hoe elk probleem snel op te lossen. 

Contacteer ons

Bel ons
Gericht onderhoud op maat

Professioneel mecanicien Clabots Bart

Wij zorgen er als ervaren mecanicienuitZemst voor dat al uw kopzorgen betreffende defecten aan uw machinepark snel opgelost worden. We voeren dan ook heel wat herstellingen ter plaatse uit -  indien mogelijk - zodat u snel terug aan de slag kunt.

Regelmatig onderhoud, minder problemen

Periodiek onderhoud van machines voorkomt grote pannes en stilstand. Laat dit dan ook door een expert ter zake uitvoeren en kies voor mecanicien Bart Clabots uit Zemst. Wij regelen een grondige onderhouds- en schoonmaakbeurt van kleine en grote machines.

Een onderhoud houdt onder andere in:

  • Controle van het materiaal, de instrumenten en de kritieke punten op conformiteit met de veiligheid- en milieuwetgeving, alsook op goede werking en slijtage
  • Herstel of vervanging van defecte of versleten onderdelen: rotoren, lageringen en lagerhuizen, astappen en lagerbehuizing, slijtplaten en messen,…
  • Oplassen van slijtonderdelen
  • Testen en afregelen van herstelde of vervangen onderdelen
  • Preventief onderhoud van de mechanische onderdelen: schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien…

Veiligheid

De operatoren die zich aan uw machines of op het rollend materieel bevinden moeten in veilige en optimale omstandigheden kunnen werken. Ook hier is een regelmatig nazicht dus aangewezen.  Het verlengt de levensduur van uw investeringen.

Dankzij een uitgebreide kennis en ervaring met hydraulica en machinesturingen worden defecte installaties, breekcentrales en zeefmachines van alle producenten snel weer bedrijfsklaar gemaakt.

Contact

Wij staan steeds te uwer beschikking voor informatie of een snelle interventie. Bel ons snel!

Clikc+